Aktiviteter

Visste du at UngOrg arrangerer debattserien Ny debatt på Litteraturhuset? Eller hva med å melde organisasjonen din på vår årlige curlingturnering? UngOrg har en rekke aktiviteter i løpet av året. Dem finner du mer informasjon om her.

Ny debatt

Hører diskusjoner om religion hjemme i en integreringsdebatt, og bør olja i nord bli liggende på havets bunn? Ny debatt er en debattserie for, av og med ungdom hvor våre medlemsorganisasjoner inviteres til å være medarrangører på de enkelte debattene og sette temaene for disse. Debattene foregår i kjelleren på Litteraturhuset, og det er rom for alle slags temaer og både små og store spørsmål. Vi ønsker å legge til rette for debatter og møteplasser for ungdom i Oslo slik at unge mennesker skal få ta del i samfunnsdebatten på sine egne premisser. Målgruppen for debattene er ungdom, men alle som er interesserte er velkomne. Arrangementene er gratis og uten aldersgrense. Ny debatt arrangeres i samarbeid med Litteraturhuset.

:web Ny debatt på Facebook

UngOrgs curlingturnering

En gang i året arrangerer UngOrg curlingturnering. Bli med og kjemp mot andre barne- og organisasjoner om heder og ære i en uhøytidelig kappestrid! Det gis full opplæring, så man trenger ikke kunne curle fra før.

Et curling-lag består av minimum tre spillere og om dere ikke har nok til et lag kan vi slå dere sammen med en annen organisasjon. Alle medlemsorganisasjoner kan melde seg på og det er gratis å delta! Dato for turneringene publiseres på våre nettsider.

Julegrøt

I begynnelsen av desember samler vi hvert år alle våre samarbeidspartnere, ansatte, styremedlemmer og andre venner og bekjente til julegrøt i UngInfos lokaler.

Kom og møt andre barne- og ungdomsorganisasjoner eller oss i UngOrg over en bolle grøt eller en kopp rykende varm gløgg!

Tilbake til toppen

Print ut denne siden

Vil din organisasjon ha besøk av UngOrg?

Organisasjon*

Epostadresse*

Emne

Melding