Muligheter i Europa

Erasmus+: Aktiv Ungdom tilbyr mange spennende aktiviteter, prosjekt og tilskuddsordninger for organisasjoner og ungdommer generelt. To muligheter kan du lese mer om under, og mange flere muligheter kan du finne på hjemmesidene deres

Nettbaserte kurs om Erasmus+: Aktiv Ungdom

Er du mellom 13 og 30 år eller jobber med ungdom, og er interessert i å organisere nasjonale og internasjonale prosjekter? Delta på nettbaserte kurs 24. august og 5. september for finne ut hvordan du kan søke om støtte til ditt prosjekt fra Erasmus+: Aktiv Ungdom. De tre prosjekttypene vi vil gå igjennom er ungdomsinitiativ, ungdomspolitiske møter og opplæring av ungdomsarbeidere. Les mer

Finn nye samarbeidspartnere i Europa

Er du interessert i å finne nye partnere til gruppeutvekslinger finansiert av Erasmus+: Aktiv Ungdom? Delta på kontaktseminar på Madeira fra 2. til 7. november. Søknadsfrist er 15. september, les mer her

Se hjemmesidene til Erasmus+: Aktiv Ungdom her

Tilbake til toppen

Send oss ditt spørsmål

Print ut denne siden