Kurs: Førstehjelp

Førstehjelp er viktig, og for ungdomsorganisasjoner er det bra å ha mennesker i organisasjonen som har en generell kunnskap om dette. UngOrg inviterer til førstehjelpskurs der deltakarene får sertifisert kursbevis etter fullført kurs.

Kurset blir holdt av en sertifisert instruktør fra Røde Kors, og tar utgangspunkt i:
– Hva er livreddende førstehjelp?
– Varsling – 113
– Undersøkelse av syk/skadet
– Frie luftveier
– Bevisstløshet
– Hjerte- lungeredning
– Fremmedlegeme i luftveier
(inkl kursbevis og førstehjelpshefte)

Siden dette er et kurs som må planlegges mye er det viktig at vi vet at vi har deltakere nok til å gjennomføre det. Vi har derfor en påmeldingsfrist 30. oktober, og ved for lav påmelding er det en fare for at kurset blir avlyst.

Hver organisasjon har i utgangspunktet lov til å melde på to personer. Kurset har en maksgrense på 15 personer, så det er viktig å være tidlig ute med å melde seg på. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder her!

Tid: Onsdag 8. november kl. 17.30-20.30
Sted: UngInfo-senteret (Møllergata 3) 
PÅMELDINGSFRIST: 30. oktober

Tilbake til toppen

Send oss ditt spørsmål

Print ut denne siden