PRESSar på for barnas rettigheiter

Press er den einaste ungdomsorganisasjonen som jobbar for born sine rettigheiter. Vi tok ein prat med lokallaget i Oslo, som er medlem med oss

Fortell litt om organisasjonen: 
Press er partipolitisk og religiøst uavhengige bestående av medlemmer mellom 13 og 25 år. Vi kjemper for barns rettigheter, og politikken vår tar utgangspunkt i FNs barnekonvensjon. Vi har totalt 21 lokallag. I lokallagene kan man drive med ulike aktiviteter som å holde skolering, workshops, konserter og debatter, eller å drive med politisk påvirkning

Kva skjer i Oslo Press no?
Nå driver vi i Oslo Press med å planlegge debatten vi holder neste uke, og tirsdag neste uke er debatten. Det vil nok bli en avsluttende aktivitet vi skal gjøre før sommeren/sommerleir. (Du kan forresten lese meir om sommarlege aktivitetar her)

Kva er det beste med Oslo Press?
Det beste med organisasjonen er at du ikke trenger å ta noen sider i politikken. Samtidig så er vi den eneste ungdomsorganisasjonen som jobber kun med barnas rettigheter. Også er det ikke begrensninger på hvilke lokale aktiviteter man kan gjøre i lokallagene.

Kva vil de seie til engasjerte ungdommar?
Vårt tips til engasjerte ungdommer er at de skal prøve å få innflytelse i demokratiet. Ungdommer kan få innflytelse i demokratiet ved å blant annet være med i organisasjoner som jobber med saker de er enig i eller støtter.


Les meir om Press på heimesidene deira, eller finn Oslo Press på Facebook

Tilbake til toppen

Send oss ditt spørsmål

Print ut denne siden