Høg trivsel med sykkel og aksjon

Sidan 1967 har Natur og Ungdom jobba for å ta vare på verdas naturmangfald. Organisasjonen har over 70 lokallag fordelt kring om i landet, med fleire lokallag her i Oslo. Vi møtte Oslo NU for å høyre kva som skjer i organisasjonen

Kva skjer i Oslo NU akkurat no?
Akkurat nå driver Oslo Natur og Ungdom å planlegger en sykkelaksjon som skal være lørdag 6. mai, med en påfølgende banneraksjon 10. mai, der vi aksjonerer for å vise Osloborgerne de flotte sykkelveiene vi alllerede har og de vi kommer til å få i løpet av de neste årene.

Kva er det beste med Oslo NU?
Det beste med organisasjonen er at man blir kjent med masse nye folk, både i Oslo og nasjonalt, samt at man møter andre med like stort engasjement for klima og miljø. I tillegg får man muligheten til å stille seg kritisk til hvordan politikerne takler miljøproblematikken.

Kva er dykkar beste tips til engasjerte ungdommar?
Vårt tips til engasjerte ungdommer er å finne andre som engasjerer seg for det samme og bli medlem av en interesseorganisasjon hvis det er mulig. Lær deg masse om det gjeldene temaet og vær ikke redd for å dele lærdommen med andre!


Les meir om Oslo NU på heimesidene deira, eller på facebook

Tilbake til toppen

Send oss ditt spørsmål

Print ut denne siden