Tru og idrett for alle nivå

Gjennom ei rekke kurs, aktivitetar og leirar legg KRIK til rette for herlege idrettsaktivitetar med plass til alle som vil vere med

Fortell kort om organisasjonen
KRIK står for Kristen Idrettskontakt og er en landsdekkende barne- og ungdomsorganisasjon som har aktivitetstilbud som passer for alle. KRIK ønsker å være et lavterskeltilbud for tro og idrett slik at idrettsutøvere på alle nivåer får et tilbud om et kristent fellesskap. KRIK har i dag ca 330 aktive lokallag. I tillegg arrangerer KRIK ulike leirer, arrangementer og kurs for aldersgruppen 13-30 år. I løpet av et år har KRIK over 7000 deltakere og ledere på leir. I Oslo er det rundt 30 lokallag med stort utvalg av aktiviteter.

Kva driv de med akkurat no?
Akkurat nå jobbes det med forberedelser til leir. Hvert år er det flere hundre ungdommer fra Oslo som reiser på leirer som KRIK arrangerer. Du er hjertelig velkommen du også, enten som deltager eller leder! Sjekk ut våre hjemmesider for info og påmelding.

Kva er det aller beste med organisasjonen?
I KRIK er det plass til alle! Alle er velkommen og alle er ønsket! Vi koser oss med aktivitet og lek i fellesskap med andre. I KRIK har du gode muligheter for å prøve nye ting du ikke har gjort før eller få gjøre det du liker aller best.
I KRIK er det kort mellom lek og påfyll. Under alle våre samlinger er det en pause hvor en av lederne deler noe fra Bibelen eller sitt trosliv. På denne måten får vi vite enda mer om hvem Jesus er og hva han gjorde for oss.

Kva er dykkar tips til engasjerte ungdommar?
Engasjer deg i en organisasjon hvor du kan få lov til å gjøre det du har lyst til. I KRIK er vi opptatt av at våre ungdommer skal få leke seg. Vi tror det kan skje mye nytt og spennende gjennom aktivitet. Du vil garantert få nye erfaringer og kanskje noen nye venner på veien! Ønsker du å bli med på en aktivitet er det mange muligheter, og du er alltid velkommen. Hvis du ønsker å starte en helt ny gruppe er du også hjertelig velkommen til det. Ta kontakt, vi vil høre din idé!


Ønsker du å vite mer om KRIK eller melde deg på leir, sjekk ut vår hjemmeside eller følg oss på Facebook.

Tilbake til toppen

Send oss ditt spørsmål

Print ut denne siden