Aktivt samlingspunkt for albansk ungdom

Årets fokus for AU er å få med endå fleire yngre. Dette skal dei skal få til ved å gjennomføre ei rekke aktivitetar. Vi tok ein prat med organisasjonen for å forstå betre kven dei er.

Fortell kort om organisasjonen:
Stiftingen av AUN kom som et resultat av et stort engasjement i Albansk Studentforening. Albansk Studentforening startet opp i 2004, og har siden økt i medlemstall og antallet aktive medlemmer.

Samtidig som oppslutningen har vært stor blant albanske studenter, har vi også sett en økt interesse blant albanske ungdommer (på barne- og ungdomsskolenivå) derfor bestemte vi oss for å ekspandere foreningen slik at alle interesserte har mulighet til å kunne melde seg inn i vår forening!

Resultatet ble opprettelsen av Albansk Ungdom. Foreningen ble stiftet 19. april 2006.

Kva står Albansk Ungdom for?
Vi ønsker at AU skal være et samlingspunkt for albansk ungdom og studenter og skal med ulike aktiviteter og arrangementer være med på å fremme vår kultur og bevare vårt morsmål.

Kva driv de med akkurat no?
Albansk ungdom- og studentforening kommer med ulike aktiviteter som vil få flere til å komme på våre arrangementer. Årets fokus er den ynge aldersgruppen, hvor vi ønsker at flere blir med.

Kva er det aller beste med organisasjonen?
At alle er velkommne til å være en del av oss.

Kva er dykkar tips til engasjerte ungdommar?
Et tips til de engasjerte ungdommene der ute er at flere skal bli med på ulike aktiviteter som organisasjoner tilbyr. Dette er en flott mulighet for å få et større nettverk og nye venner.


Sjekk ut heimesidene deira her, eller finn dei på facebook

Tilbake til toppen

Send oss ditt spørsmål

Print ut denne siden