Alltid noko nytt å lære!

Det er få tema som er så dagsaktuelle som klima, og for Oslo Grønn Ungdom er dette temaet sentralt. Saman jobbar dei for å skape ein politikk som sørger for ei betre framtid, og kanskje det er eit arbeid du kan tenke deg å vere med på? Vi har snakka meir med Oslo Grønn Ungdom
Fortell kort om organisasjonen
Oslo Grønn Ungdom er ungdomspartiet til Oslo MDG. Vi jobber for å kutte klimagassutslippene og ruste Oslo for en fossilfri fremtid, og for en inkluderende by som er trygg og god å leve i for alle.

Kva driv de med akkurat no?
Vi har åpne medlemsmøter annenhver torsdag kl 18. I tillegg drar vi på minst ett skolebesøk i uka, og arrangerer skoleringer og seminarer om saker som er relevante for valgkampen. Og så deltar vi på demonstrasjoner og aksjoner. Det er veldig uforpliktende å være aktiv i Grønn Ungdom, og man velger selv hva man har lyst til å være med på.
 
Kva er det aller beste med organisasjonen?
Det beste med Oslo Grønn Ungdom er at vi er veldig gode venner, og har det hyggelig mens vi driver med politikk. Man møter andre likesinnede som er enig i at klima er vår tids viktigste sak. Samtidig er menneskene her veldig forskjellige, og har ulike interesser. Derfor er det alltid noe nytt å lære, og det er plass til alle!
 
Kva er dykkar tips til engasjerte ungdommar?
Bli med å redde verden i Grønn Ungdom, så klart! Og hvis du ikke er enig i vår politikk, bli med i en annen organisasjon. Organisasjonslivet er ​et fantastisk sted å være dersom man klør etter å bruke engasjementet sitt og lære mer om samfunn og politikk.

Sjekk ut Oslo Grønn Ungdom på heimesidene eller på facebook

Tilbake til toppen

Send oss ditt spørsmål

Print ut denne siden