Tør å bruke engasjementet ditt!

Oslo Unge Høyre har mange aktive medlemmar, men er alltid opne for å få med fleire på laget. Kanskje dette er ein god arena for deg å engasjere deg? Vi tok ein prat med dei for å høyre litt meir om kva dei driv med, og resultatet kan du sjå her:

Fortell kort om organisasjonen:

Oslo Unge Høyre er ungdomspartiet til Oslo Høyre. Vi har flere hundre medlemmer med engasjement og glede, som vil kjempe for en borgerlig regjering etter valget. Oslo Unge Høyre har flere medlemmer som sitter i bystyret og på Stortinget, og vi jobber for å dra partiet, byen og landet i en mer liberalkonservativ retning. I Oslo Unge Høyre tror vi på å se enkeltindividet, sette grenser for politikken, og at alle mennesker skal få litt mer frihet over sitt eget liv.

Kva driv de med akkurat no?

Nå forbereder vi oss på valgkamp. Vi har masse møter, skoleringer og foredrag for å forberede organisasjonen på valgkampen.

Kva er det aller beste med organisasjonen?

Det er folka. Det å være med engasjerte ungdommer, diskutere hvordan Norge og verden kan bli et bedre sted, er veldig givende. I Unge Høyre treffer man så mange bra mennesker som man kan lære mye av.

Kva er dykkar tips til engasjerte ungdommar?

Bli med i en organisasjon. Tør å bruke engasjementet ditt, det angrer man ikke på.


Gå gjerne inn på heimsidene til Oslo Unge Høyre for å lese meir, eller finn dei på Facebook 

Tilbake til toppen

Send oss ditt spørsmål

Print ut denne siden