Liberalisme i ein inkluderande by

Oslo Unge Venstre sitt beste tips til engasjert ungdom er å bli med i ein organisasjon. Kanskje det er nettopp deira organisasjon som er noko for deg?

Fortell kort om organisasjonen

Oslo Unge Venstre er Unge Venstres største fylkeslag, og er ungdomspartiet til Venstre i Oslo. Unge Venstres ideologi er liberalismen, og vi ønsker et samfunn der alle har like muligheter til å lykkes. Vi jobber for en grønn og inkluderende by med et billig og bra kollektivtilbud og en skole tilpasset hver enkelt elev.  

Kva driv de med akkurat no?

Vi arrangerer åpne medlemsmøter hver onsdag kl 18 på Venstres Hus. I tillegg arrangerer vi helgeseminarer, debattskoleringer, drar på skolebesøk, deltar på aksjoner og demonstrasjoner og planlegger valgkampen. Vi har høyt aktivitetsnivå, noe som gjør at hvert enkelt medlem kan bestemme selv hvor mange aktiviteter man ønsker å delta på, og hva slags type aktiviteter man ønsker å delta på.

Kva er det aller beste med organisasjonen?

Det beste med Oslo Unge Venstre er at vi har det veldig hyggelig sammen. Mange melder seg inn i Unge Venstre fordi de er enige i politikken, og så blir de aktive medlemmer fordi vi har et godt sosialt miljø. Vi er en organisasjon bestående av mange ulike mennesker med ulike interessefelt, som trives godt i lag.

Kva er dykkar tips til engasjerte ungdommar?

Bli med i en organisasjon! Der kan du møte likesinnede, få deg nye venner, bli med på aktiviteter og lære mer om ditt interessefelt. Du trenger ikke være enig i alt organisasjonen står for, og du trenger heller ikke ta på deg masse ansvar og bruke all tiden din på organisasjonen. I likhet med en del andre organisasjoner, arrangerer Oslo Unge Venstre åpne møter, og det kan være lurt å ta turen innom et slikt for å se om organisasjonen er noe for deg.


Les meir om Oslo Unge Venstre på deira heimesider, eller på facebook

Tilbake til toppen

Send oss ditt spørsmål

Print ut denne siden