Tenk større enn deg sjølv

Norges Kristelige Student og Skoleungdomslag (NKSS), eller Laget, skapar ein møteplass på skulen for ungdommar som delar same tru. Vi tok ein prat med Werner Aabel Ramberg, som er feltarbeider og teamleder på Østlandet, for å lære litt meir.

Fortell kort om organisasjonen:

Laget er elever og studenter som møtes på skolen sin for å være sammen om å dele troen sin på Jesus. Vi er ungdommer og studenter fra forskjellige menigheter og kirker, som deler en felles tro og en felles arena for hvor vi lever livene våre: Skolen vår. Vi vil at skolen vår skal bli en bedre skole ved at vi viser Guds godhet til medelever og lærere.

Kva driv de med akkurat no?

Vi blir mer og mer fokusert på at vi er på den offentlige arenaen. Hvordan leve kristenlivet på skolen og hvordan dele en praktisk tro med medelever? Dette skjer blant annet ved å arrangere «Skepsisuker» og «Godhetsuker»

Kva er det aller beste med organisasjonen?

Alle elevene og studentene som får utviklet sine styrker og gaver gjennom prosjekter og oppgaver i et fellesskap som heier på de.

Kva er dykkar tips til engasjerte ungdommar?

Tenk større enn deg selv. Koble deg på et fellesskap som har en hårete visjon. Gjør din skole til en annerledes skole (nærmiljø) ved sammen å leve ut denne drømmen.


Les meir om Laget NKSS på heimsidene deira eller på facebook.

Laget skal òg arrangere Ny Debatt på Litteraturhuset 20. april, som det kjem meir informasjon om når det nærmar seg

Tilbake til toppen

Send oss ditt spørsmål

Print ut denne siden