Vil skape ein møteplass

Kurs og skuleringar, strategiplanlegging og rekruttering. Det er mykje som skjer i Oslo FpU. Vi tok ein prat med den nyvalde formannen Andreas Brännström for å høyre kva han hadde å seie om medlemsorganisasjonen vår.

Fortell om organisasjonen: 
Fremskrittspartiets ungdom er en politisk organisasjon med en liberalistisk ideologi, og ungdomsorganisasjonen til Fremskrittspartiet. FpU kjemper for frihet, trygghet og en enklere hverdag for folk flest. Vårt formål er å være en møteplass for ungdom som ønsker redusert statlig makt, og mer frihet til enkeltindividet, utvikle morgendagens talenter og spre vårt budskap til ungdom.

Kva driv de med akkurat no?
Oslo FpU er nettopp ferdig med årsmøte og gleder oss til den kommende perioden. Vi har allerede hatt flere kurs og skoleringer for medlemmer og tillitsvalgte, samt skolebesøk for å rekruttere morgendagens politikere. Om dagen så forbereder vi kurs om justispolitikk den 22.11, med statssekretær i Justisdepartementet, Ove Vanebo. Vi skal også ha strategisamling i slutten av November, hvor vi skal legge en plan for den kommende perioden, og en strategi frem mot stortingsvalget i 2017.

Kva er det beste med FpU?
FpU er en imøtekommende organisasjon som inkluderer alle. Unge kan komme for å lære mer om samfunnet og politikk, delta på konferanser og sommerleir, bli kjent med andre FpUere og kjempe for økt frihet i samfunnet. I FpU kan du få kunnskap, venner for livet og bidra til et samfunnet de tror på.

Kva er dykkar tips til engasjerte ungdommar?
Engasjement er noe man ikke bør kaste bort. Vårt tips til engasjerte ungdommer er å bli med i en organisasjon med det samme engasjementet. Hvis det er mange engasjerte som jobber for samme sak, så kan man påvirke og få innflytelse for det man jobber for.


Les meir om Oslo FpU på heimsidene deira eller på facebook 

Tilbake til toppen

Send oss ditt spørsmål

Print ut denne siden